WordPress specialisten
Wij bouwen maatwerk WordPress websites, templates en plugins

WordPress specialisten

Een WordPress website bouwen is niet zo moeilijk wanneer u een beetje digitaal vaardig bent. De installatie kan een hostingprovider voor u doen, daarna is het een kwestie van een template kopen en installeren, teksten en plaatjes invoegen, en de website is klaar. Een WordPress website op maat bouwen, uniek voor uw organisatie, dat is een ander verhaal. T100 is al 10 jaar WordPress specialist en bouwt de best presterende websites volledig op maat voor uw organisatie. Heeft u al een WordPress website maar loopt u tegen beperkingen aan? Ook daarbij helpen wij u graag vooruit.

 

WordPress templates en plug-ins op maat

Met een standaard WordPress template koopt u een vooraf ontworpen, one-size-fits-all ontwerp. Natuurlijk is er veel aan te passen, maar u schikt zich uiteindelijk altijd naar de beperkingen van de template, niet andersom. Daarom bouwen wij al onze websites op basis van zelf ontwikkelde templates en plug-ins. Met maatwerk templates vallen alle beperkingen weg, dat geeft ons ultieme vrijheid om te bouwen wat uw organisatie nodig heeft. U bepaalt volledig zelf hoe een website eruit komt te zien en welke functionaliteiten erin zitten. Het ontwerp van uw website wordt door ons, of in samenwerking met uw marketingbureau of een externe ontwerper, vooraf compleet uitgewerkt. Zo weet u precies wat wij gaan bouwen.

Het probleem met standaard plug-ins

Het probleem met standaard templates geldt ook voor standaard plug-ins, ze doen bijna nooit -precies- wat u wilt. Ze missen net die specifieke functie, ze zijn overcompleet (u betaalt voor functies die u niet gebruikt) of de instapversie is slim beperkt, zodat u bij groei meer moet gaan betalen. Wanneer u tegen problemen aanloopt is support soms lastig. Stopt de bouwer met updates? Dan levert dat op termijn problemen en beveiligingsrisico’s op. Een maatwerk plug-in voldoet precies aan uw behoefte en doet precies wat u vraagt. Daarnaast werkt T100 samen met een gerenommeerde partij die kijkt naar wat het beste bij uw organisatie past op het gebied van design, gebruikerservaring, conversie en techniek.

 

Samen komen tot het beste resultaat

Om goed te doorgronden wat voor uw organisatie nodig is gaan wij doorgaans een nauwe samenwerking aan. Het liefst zijn wij vanaf het begin bij het proces betrokken, of werken wij samen met uw ontwerp- of marketingbureau. Samen kijken we naar wat het beste bij uw organisatie past. Tijdens het project hanteren wij korte lijnen. T100 heeft geen dikke laag met managers en ook geen groot sales-apparaat. U werkt direct en persoonlijk samen met de medewerkers die het project onder handen hebben. Dat maakt ons flexibel, betrokken en snel.

Ook eens sparren over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Nieuwe website met maatwerk CMS voor Van Iperen

Van Iperen is vanaf begin april 2017 de gezamenlijke naam voor Mol Agrocom, De Witte Agro en Van Iperen. T100 realiseerde de responsive website met maatwerk WordPress CMS.

Meer informatie

Maatwerk corporate website voor de GKB Groep

Van een hele serie statische divisie websites naar 1 krachtige corporate site: GKB Groep!

Meer informatie

Maatwerk Wordpress website laten bouwen?

Bespreek uw wensen met ons en wij denken graag met u mee.

Neem contact op met Kees

Online veilingsplatform Bieden & Wonen

Bekijk het project

Wij werken met trots voor o.a.

Klanten
Ben jij onze nieuwe <span class="text-primary">Laravel</span> developer?

Ben jij onze nieuwe Laravel developer?

Kom werken in aan uitdagende projecten in een ervaren team!

Uw organisatie succesvoller?

Start samenwerking Contact

Of bel of mail ons voor een afspraak!

085 104 5400