Websites
Wij zorgen voor websites die uitblinken. Websites die snel en efficiënt zijn én hoog scoren binnen Google.

Websites

Een website laten draaien is niet moeilijk: met een beetje WordPress-kennis klik je al snel de nodige plugins bij elkaar. Maar een website laten uitblinken is een ander vak. Dat is ons vak. Wij kennen de code en technieken. Wij testen en monitoren 24/7 onze websites. Indien nodig koppelen we systemen en integreren we data. En zorgen we voor hosting en onderhoud. Zo staan wij garant voor de mooiste websites, die snel en efficiënt zijn én hoog scoren binnen Google.

Samen komen tot het beste resultaat

Een website uitdenken is een vak apart. Op papier kan een site helemaal uitgedacht zijn, maar in de praktijk valt de werking niet zelden tegen. Daarom denken wij vanaf het prille begin mee. Wij sparren over de beste inrichting. Over een duidelijke menustructuur. Over de sterke teksten. Over krachtige foto’s. Zodat uw klanten aangenaam verrast worden door uw sterke website!

Meer informatie

Bouwen met WordPress

Wij zijn WordPress-developers. We kennen WordPress van binnen en buiten. We weten dat WordPress een fantastisch systeem is voor websites. We bouwen onze eigen thema’s en plugins. Maar we kennen ook de valkuilen en weten hoe het níet moet. Dat houdt ons scherp en motiveert ons dagelijks tot het bouwen van de beste websites.

Meer informatie

Een website die werkt?

Op zoek naar een website die ook uitblinkt? Maak een afspraak!

Contact met Kees

Online veilingsplatform Bieden & Wonen

Bekijk het project

Wij werken met trots voor o.a.

Klanten

Uw organisatie succesvoller?

Start samenwerking Contact

Of bel of mail ons voor een afspraak!

085 104 5400