Websites
Wij bouwen maatwerk websites die uitblinken.

Maatwerk websites die uitblinken

Een website bouwen is niet moeilijk, met een beetje voorkennis klikt een handig iemand al snel wat in elkaar. Een website laten uitblinken is een ander verhaal. Websites bouwen die compleet op maat zijn vormgegeven en ingericht, optimaal presteren en converteren, dat is een vak apart. Dát is ons vak. T100 is al 10 jaar specialist in het bouwen van maatwerk websites. Wij kennen de code en technieken, valkuilen en uitdagingen die komen kijken bij het ontwikkelen en onderhouden van de best presterende websites.

 

Wij bouwen onze eigen templates en plug-ins, waardoor wij uw website volledig volgens een specifiek ontwerp kunnen bouwen, met maatwerk functionaliteiten en optimale prestaties.

 

Onze kracht zit in ons maatwerk. Een sterke website is de digitale thuisbasis van uw organisatie en moet dan ook 100% aansluiten. Wij bouwen onze eigen templates en plug-ins, waardoor wij uw website volledig volgens een specifiek ontwerp kunnen bouwen, met maatwerk functionaliteiten en optimale prestaties. Hierdoor kunnen wij aan de meest complexe vragen voldoen. Heeft uw organisatie 90 vestigingen die allemaal een eigen website en koppelingen nodig hebben? Wilt u een eigen veilingplatform laten bouwen, of een e-commerce platform gekoppeld aan een ERP systeem? Alles is mogelijk.

 

Design en gebruikerservaring

T100 is niet alleen specialist in de techniek aan de achterkant van een website, ook aan de ‘front-end’ hebben wij verstand van zaken. Een mooi ontworpen website is niets zonder een probleemloze gebruikerservaring. Bezoekers van uw website moeten zonder nadenken kunnen vinden waar zij naar op zoek zijn. Uw boodschap moet zo duidelijk mogelijk overkomen, en uw website moet uw klanten optimaal bedienen. Het ontwerp van uw website wordt door ons, of in samenwerking met een externe ontwerper, vooraf compleet uitgewerkt. Zo weet u precies wat wij gaan bouwen. Uiteraard maken wij uw site volledig responsive, zodat deze op elk schermformaat juist wordt getoond.

Ook aan de ‘achterkant’ van de website, binnen het CMS, besteden wij aandacht aan gebruiksvriendelijkheid. Degene die uw website beheert moet immers alle ruimte krijgen om gemakkelijk content te creëren, te optimaliseren voor zoekmachines, en de website verder uit te breiden.

 

Technisch de beste websites

Net zo belangrijk als de ‘voorkant’ van een website, is de achterliggende techniek. T100 ontwikkelt websites bij voorkeur op basis van WordPress. Met 10 jaar ervaring kennen wij dit systeem van binnen en van buiten, inclusief alle uitdagingen en valkuilen. Wij bouwen onze eigen WordPress templates en plug-ins op maat, zodat er geen beperkingen zijn in ontwerp of functionaliteit. T100 heeft de kennis en ervaring in huis om maatwerk websites optimaal te laten presteren. Snelle laadtijden, responsive design, optimale vindbaarheid en altijd online. Uiteraard zorgen wij ook voor de best mogelijke hosting, beveiliging en back-up, zodat u zich daarover geen zorgen hoeft te maken.

Koppelingen en API’s

Door het maken van slimme koppelingen en integraties met andere systemen kunnen wij uw website nog meer voor u laten werken. Leads uit contactformulieren handmatig verwerken? Of aangepaste openingstijden met de hand aanpassen tijdens de feestdagen? Een complete webshop aan productinformatie up-to-date houden? Dat kan met slimme koppelingen allemaal geautomatiseerd worden. Wij laten uw website probleemloos samenwerken met uw CRM, ERP en PIM systemen, dat bespaart tijd en voorkomt fouten.

 

Samen komen tot het beste resultaat

Om goed te doorgronden wat voor uw organisatie nodig is gaan wij doorgaans een nauwe samenwerking aan. Het liefst zijn wij vanaf het prille begin betrokken, of werken wij samen met uw ontwerp- of marketingbureau. Samen kijken we naar wat het beste bij uw organisatie past op het gebied van design, gebruikerservaring, conversie en techniek. Tijdens het project hanteren wij korte lijnen. T100 heeft geen dikke laag met managers en ook geen groot sales-apparaat. U werkt direct en persoonlijk samen met de medewerkers die het project onder handen hebben. Dat maakt ons flexibel, betrokken en snel.

Ook eens sparren over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

 

Meer informatie:

Online veilingsplatform Bieden & Wonen

De woningmarkt koelt maar niet af, met als gevolg dat veel woningzoekenden vaak achter het net vissen. De nieuwe website Bieden & Wonen brengt hier verandering in met een volledig transparant online veilingsplatform.

Meer informatie

Rozet – het culturele hart van Arnhem – is klaar voor de toekomst

De uitdaging: hoe houdt je alles overzichtelijk voor de gebruiker? T100 ontwikkelt een alles-in-één webplatform op maat.

Meer informatie

Ook maatwerk website laten bouwen?

T100 bouwt websites die uitblinken. Bespreek uw wensen met ons en wij denken graag met u mee.

Neem contact op met Kees

Maatwerk Wordpress website voor Forza fietsen

Bekijk het project

Wij werken met trots voor o.a.

Klanten
Ben jij onze nieuwe <span class="text-primary">webdeveloper</span>?

Ben jij onze nieuwe webdeveloper?

Kom werken in aan uitdagende projecten in een ervaren team!

Uw organisatie succesvoller?

Start samenwerking Contact

Of bel of mail ons voor een afspraak!

085 104 5400