E-commerce platform bouwen
T100 bouwt slimme webshops en complete e-commerce platformen. Creëer voorsprong met een maatwerk e-commerce platform.

Maatwerk webshops die presteren

De ontwikkelingen in e-commerce gaan razendsnel. Voor zowel B2B als B2C markten is e-commerce gegroeid van bijzaak naar hoofdzaak, en die groei zal de komende jaren niet afzwakken. Of het nu gaat om boodschappen, kleding of elektronica, online bestellen is de standaard geworden. Consumenten zijn kritisch, concurrentie is groot en de markt is continu in beweging, daarom is een goed doordacht e-commerce platform voor online retailers van groot belang. Een maatwerk E-commerce platform kan veel voor uw organisatie betekenen.

Ook voor B2B organisaties is e-commerce niet meer weg te denken. Zakelijke inkopen worden meer dan ooit online gedaan. Daarom is het voor fabrikanten, distributeurs en groothandels van groot belang om bij te blijven op gebied van e-commerce. Een optimaal functionerende webshop kan het verschil maken.

 

Een platform dat voor ú werkt

Past u zich aan naar de mogelijkheden van het platform? Of heeft u liever dat het platform zich naar uw wensen vormt? Er zijn heel veel standaard e-commerce platformen. Met een beetje kennis van WooCommerce of Shopify kan iedereen een webshop beginnen. Die laagdrempeligheid is mooi, maar one-size-fits-all oplossingen zijn vaak niet heel flexibel. Heeft u een groot of divers productaanbod wat niet precies binnen de standaarden valt? Dan loopt u bij standaard e-commerce software al snel tegen de beperkingen aan. Doe geen water bij de wijn en kies voor de kracht van maatwerk software. T100 bouwt uw platform, op maat voor uw organisatie.

Een maatwerk e-commerce platform kan veel voor uw organisatie betekenen. Naast een moeiteloze gebruikerservaring en een concept en design dat 100% aansluit op uw organisatie, kan ook aan de ‘achterkant’ heel veel voordeel gehaald worden. Slimme koppelingen en geautomatiseerde processen nemen u veel werk uit handen:

  • Laat productinformatie automatisch inladen uit een PIM-systeem.
  • Houd voorraden altijd up-to-date, ook over meerdere webshops of fysieke winkels.
  • Wissel data uit met andere e-commerce platformen, zoals Amazon of Facebook Marketplace.
  • Koppel uw platform aan CRM om klantdata up-to-date te houden.
  • Automatiseer handelingen in de orderafhandeling.
  • Wissel data uit met uw Marketing Automation platform.
  • Koppel met uw leveranciers om inkooporders door te sturen.
  • … wat zijn uw wensen? Alles is mogelijk!

 

T100 bouwt slimme E-commerce platformen

Toen E-commerce nog bijzaak was, is T100 begonnen met het ontwikkelen van succesvolle e-commerce platformen. Met meer dan 10 jaar ervaring kunt u rekenen op een technische partner die doorlopend bezig is met complexe digitale vraagstukken, alles weet van e-commerce en altijd bouwt aan slimme koppelingen. T100 heeft geen dikke laag met managers en ook geen groot sales-apparaat. U werkt direct en persoonlijk samen met de diegene die het project onder handen hebben. Dat maakt ons flexibel, betrokken en snel.

Wij helpen u graag met het opzetten van uw ultieme e-commerce platform!

 

Meer informatie:

E-commerce strategie

De wereld van e-commerce in altijd in beweging. Creëer voorsprong door te blijven ontwikkelen.

Meer informatie

E-commerce concept & design

Een moeiteloze gebruikerservaring in een ontwerp wat volledig aansluit op de huisstijl en uitstraling van uw merk.

Meer informatie

Wilt u eens sparren over de mogelijkheden?

T100 bouwt slimme e-commerce platforms. Met meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van e-commerce oplossingen kunt u bij T100 rekenen op betrokkenheid, betrouwbaarheid en bovenal kwaliteit. Bespreek uw wensen met ons en wij denken graag met u mee.

Neem contact op met Kees

Webshop De Bommel meubelen naadloos gekoppeld met LogicTrade

Bekijk het project

Wij werken met trots voor o.a.

Klanten

Uw organisatie succesvoller?

Start samenwerking Contact

Of bel of mail ons voor een afspraak!

085 104 5400