Webshops
Conversiegerichte en gebruiksvriendelijke e-commerce platformen.

Webshops

T100 ontwikkelt e-commerceplatformen die u in staat stellen om te groeien en innoveren. Gebruiksvriendelijk en conversiegericht, met efficiënte integraties en naadloze koppelingen naar andere systemen of leveranciers. Aan de ‘voorkant’ staat de klantervaring centraal, aan de ‘achterkant’ heeft uw gebruikersgemak onze prioriteit.

Ontwerp op basis van onderzoek

Design is een essentieel onderdeel van het succes van uw webshop. Het gevoel moet aansluiten bij uw merkidentiteit. En belangrijker: uw doelgroep moet er door aangesproken worden. Minstens zo belangrijk is de klantreis. Welke fases doorlopen uw klanten om over te gaan tot een aankoop?

Om dat te doorgronden begint elke ontwerp met onderzoek. We doorgronden uw merk, de online en offline identiteitskenmerken en de behoeftes van uw klanten. Welke stappen worden doorlopen om over te gaan tot een transactie? Welke drempels kunnen we wegnemen door stappen te verduidelijken?

De onderzoeksresultaten vormen de basis voor het ontwerp, uitgewerkt in wireframes en mock-ups. Stap voor stap werken we naar een definitief ontwerp, geschikt voor mobiel en desktop.

Bewezen technologie

E-commerce platformen ontwikkelen wij met de technologie die het best past bij het vraagstuk en budget. De meeste webshops ontwikkelen we in Shopware, maar ook Prestashop, Magento en Woocommerce worden ingezet. We combineren kant-en-klare oplossingen met maatwerk, om zo tot het beste resultaat te komen.

Koppelingen en integraties

Integreer uw webshops naadloos met andere systemen voor up-to-date productinformatie, effectief ordermanagement, financiële boekingen, voorraad- en productmutaties. Uw klanten worden voorzien van de juiste informatie rondom de te verwachte levertijd, winkelvoorraad en orderstatus. Slimme koppelingen en automatisering, om de klantervaring én uw gebruikerservaring zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Shopware

Shopware is een open-source e-commerce platform dat op dit moment enorm aan populariteit wint. Ook wij bouwen onze webshops bij voorkeur met Shopware. Shopware heeft indrukwekkende contentmanagement mogelijkheden en biedt alles wat een moderne webshop nodig heeft. Lees hier alle voordelen van Shopware!

Meer informatie

Koppelingen en integraties.

In alle systemen elke order, product,- en leverstatus accuraat verwerken, zonder 1 onnodige klik. Dat kan, met een goed ingeregelde software-architectuur. Met slimme koppelingen wordt het primaire ERP voorzien van de juiste data. En vanuit daar worden de achterliggende systemen real-time geupdate. Alles weten over de mogelijkheden voor uw IT systemen?

Meer informatie

Succesvol een webshop lanceren?

T100 heeft meerdere webshops ontwikkeld en is hierdoor in staat projecten succesvol af te ronden en zo uw e-commerce activiteiten naar een ongekend niveau te brengen. Kees laat u graag de mogelijkheden zien voor uw organisatie.

Neem contact op met T100

Shopware webshop voor HAY

Bekijk het project

Wij werken met trots voor o.a.

Klanten
Ben jij onze nieuwe <span class="text-primary">webdeveloper</span>?

Ben jij onze nieuwe webdeveloper?

Kom werken in aan uitdagende projecten in een ervaren team!

Uw organisatie succesvoller?

Start samenwerking Contact

Of bel of mail ons voor een afspraak!

085 104 5400