T100 is Shopware specialist

Shopware specialist

T100 is specialist in het bouwen van maatwerk e-commerce oplossingen op basis van het Shopware platform. Shopware is een flexibel e-commerce platform wat de laatste jaren enorm aan populariteit wint. Het platform is snel, flexibel en gebouwd op basis van de modernste technieken, wat het een waardig alternatief voor Magento, PrestaShop of WooCommerce maakt. Dat succes komt voornamelijk door de vele slimme functies die standaard in Shopware ingebouwd zitten. Wij zijn fan van Shopware om zijn grote flexibiliteit. Van kleine webshop tot de grootste e-commerce platformen, Shopware is een sterke basis voor projecten van elke omvang.

Content bouwen met Shopping Experience

Een van de meest krachtige toevoegingen van Shopware is wel de Shopping Experience. Zonder technische kennis kunnen webshop-beheerders complete landingspagina’s, productdetailpagina’s en andere overzichtspagina’s inrichten. De manier waarop dit kan is indrukwekkend: op intuïtieve manier kunnen pagina’s met drag-and-drop in elkaar gezet worden. Dit geeft een voorsprong aan beheerders die inspirerende content en converterende landingspagina’s willen bouwen.

De Rule Builder en de Flow Builder

Enkele andere krachtige toevoegingen van Shopware zijn de Rule Builder en de Flow Builder. Wilt u bijvoorbeeld voor een specifieke klant- of productgroep aangepaste prijzen? Of moet er een aparte instructiemail verzonden worden indien er een specifiek product besteld wordt? Of werkt u met ingewikkelde kortings- of verzendregels? De eenvoudige manier waarop dit binnen Shopware ingesteld kan worden is wat ons grote Shopware-fans maakt.

Slimme koppelingen nemen werk uit handen

Door Shopware te koppelen aan uw PIM, CRM of ERP systeem kunt u heel veel processen automatiseren. Dat levert de nodig voordelen op:

  • Bespaar tijd: handmatig data inladen en controleren is niet meer nodig.
  • Voorkomt fouten: nooit meer per ongeluk iets overschrijven of vergeten.
  • Altijd up-to-date: elke dag een update? Of elk uur? De koppeling doet het werk.
  • Gemakkelijk inzicht: zien wat er in uw organisatie gebeurt met gecombineerde data.
  • Controleren en aanvullen: een slimme koppeling combineert en controleert uw data.

 

Samen het beste resultaat

T100 bouwt Shopware webshops voor ondernemingen van elk formaat. Of u nu met een nieuwe platform wilt beginnen, of uw huidige Shopware webshop wilt laten aanpassen of uitbreiden, bij T100 bent u aan het juiste adres. Vooraf kijken wij met u wat het beste bij uw organisatie past. Tijdens het project hanteren wij korte lijnen. T100 heeft geen dikke laag met managers en ook geen groot sales-apparaat. U werkt direct en persoonlijk samen met de diegene die het project onder handen hebben. Dat maakt ons flexibel, betrokken en snel. Wilt u eens sparren over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

E-commerce strategie

De wereld van e-commerce in altijd in beweging. Creëer voorsprong door te blijven ontwikkelen.

Meer informatie

E-commerce concept en design

Een moeiteloze gebruikerservaring in een ontwerp wat volledig aansluit op de huisstijl en uitstraling van uw merk.

Meer informatie

Sparren over een Shopware webshop?

T100 bouwt slimme Shopware webshops. Met meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van e-commerce oplossingen kunt u bij T100 rekenen op betrokkenheid, betrouwbaarheid en bovenal kwaliteit. Bespreek uw wensen met ons en wij denken graag met u mee.

Neem contact op met Kees

Webshop De Bommel meubelen naadloos gekoppeld met LogicTrade

Bekijk het project

Wij werken met trots voor o.a.

Klanten
Ben jij onze nieuwe <span class="text-primary">webdeveloper</span>?

Ben jij onze nieuwe webdeveloper?

Kom werken in aan uitdagende projecten in een ervaren team!

Uw organisatie succesvoller?

Start samenwerking Contact

Of bel of mail ons voor een afspraak!

085 104 5400