E-commerce concept & design
Een moeiteloze gebruikerservaring in een ontwerp wat volledig aansluit op de huisstijl en uitstraling van uw merk.

Webshop concept & design

Het ontwerp van een e-commerce platform moet naadloos aansluiten op de huisstijl en uitstraling van het merk. Met een uniek design en de juiste klantbeleving onderscheid je van de concurrentie. Het doel is om klanten aan te trekken, te inspireren en te activeren. Het ontwerp van uw webshop wordt door ons, of in samenwerking met een externe ontwerper, vooraf compleet uitgedacht en uitgewerkt, en met u afgestemd in een compleet e-commerce design.

 

Moeiteloze gebruikerservaring

Een webshop of website die er goed uit ziet is niet genoeg, de gebruikerservaring (ook wel User Experience) moet goed zijn. Gebruikers van uw website moeten zonder nadenken kunnen vinden waar zij naar op zoek zijn, onder alle omstandigheden, op alle apparaten. Daarom zijn onze websites en webshops altijd volledig responsive, ze passen zich naadloos aan naar elk scherm. Elke stap die de gebruiker zet moet gemakkelijk gaan en een goed doordachte gebruikerservaring helpt daarbij. Van een logische menustructuur en een gemakkelijk filterbaar productoverzicht tot een soepel verlopend betalingsproces, alles moet van A tot Z kloppen. Bij het uitwerken van het e-commerce design staat de gebruikerservaring voorop.

Ook aan de achterkant een gebruiksvriendelijk CMS

Binnen de beheeromgeving besteden wij ook aandacht aan gebruiksvriendelijkheid. De beheerder van uw webshop moet immers alle ruimte krijgen om producten te bewerken, content te creëren en het platform verder uit te breiden. Indien nodig koppelen wij uw webshop ook met andere systemen, zoals uw CRM of ERP systeem. Uiteraard zorgen wij ook voor de best mogelijke hosting, beveiliging en back-up.

 

Samen werken aan het beste resultaat

Een sterke e-commerce platform is de digitale thuisbasis van uw organisatie en moet dan ook 100% aansluiten. Om goed te doorgronden wat voor uw organisatie nodig is gaan wij doorgaans een nauwe samenwerking aan. Het liefst zijn wij vanaf het prille begin betrokken, of werken wij samen met uw ontwerp- of marketingbureau. Samen kijken we naar wat het beste bij uw organisatie past op gebied van design, gebruikerservaring, conversie en techniek.

Tijdens het project hanteren wij korte lijnen. T100 heeft geen dikke laag met managers en ook geen groot sales-apparaat. U werkt direct en persoonlijk samen met de medewerkers die het project onder handen hebben. Dat maakt ons flexibel, betrokken en snel.

E-commerce strategie

De wereld van e-commerce in altijd in beweging. Creëer voorsprong door te blijven ontwikkelen.

Meer informatie

E-commerce maatwerk

T100 bouwt slimme E-commerce platformen. Creëer voorsprong met een maatwerk e-commerce platform.

Meer informatie

Wilt u eens sparren over de mogelijkheden?

Met meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van e-commerce platformen kunt u bij T100 rekenen op betrokkenheid, betrouwbaarheid en bovenal kwaliteit. Bespreek uw wensen met ons en wij denken graag met u mee.

Neem contact op met Kees

Van Iperen

Corporate website Van Iperen

Bekijk het project

Wij werken met trots voor o.a.

Klanten
Ben jij onze nieuwe <span class="text-primary">webdeveloper</span>?

Ben jij onze nieuwe webdeveloper?

Kom werken in aan uitdagende projecten in een ervaren team!

Uw organisatie succesvoller?

Start samenwerking Contact

Of bel of mail ons voor een afspraak!

085 104 5400