Uw business boosten
met maatwerk webapplicaties.

Als specialisten in webapplicaties zijn we dé partner om uw business efficiënter en slimmer in te richten. We koppelen de systemen en gebruiken de laatste technieken en stellen de eindgebruiker centraal.

Webapplicaties

Webapplicaties zijn handige tools waarmee je naadloos kan aansluiten op bedrijfsprocessen, om deze sneller, beter en leuker in te richten. Door slimme koppelingen en big-data intelligentie besparen we op repeterende administratieve handelingen.

Voorbeeld van webapplicatie

Voor Zwaluwe Bouw ontwikkelden we een maatwerk tool om efficiënt woningen te inspecteren. Van stapels dossiers (papier > inscannen > mailen) naar 1 online systeem waarin medewerkers, opdrachtgevers, bewoners en leveranciers werken. Realtime actuele informatie, met elke gebruiker haar eigen rechten.

Showcase

Webapplicatie voor Zwaluwe Bouw.
Bekijk het project

 

Techniek

Wij zijn Laravel specialisten. We zijn er zelfs dol op. 5 redenen waarom? Lees het in deze blog. De kracht zit ‘m in onze combinatie van standaard code en uniek maatwerk. Zo weten we zeker dat uw webapplicatie 100% aansluit op uw organistatie en garanderen we een veilige cloud omgeving.

De voordelen

De voordelen van Laravel webapplicaties:

  • Gebruikersvriendelijk
  • Look & feel in eigen huisstijl
  • Maatwerk functionaliteiten
  • Benaderbaar vanuit elke browser (geen speciale apps voor Apple/Android/Windows)
  • Snel uit te breiden
  • Koppelingen met back-office en andere systemen

Benieuwd hoe ver wij voor u kunnen gaan?

Maak nu een afspraak