Maatwerk roostersysteem
Een waterdichte planning maken is een tijdrovende klus. Doet u de planning nog in Excel? Dan kan veel efficiënter met een roosteroplossing op maat.

Maatwerk roostersysteem

Een roostersysteem dat planningen automatisch uitwerkt en corrigeert, om vervolgens personeel, leden of vrijwilligers automatisch op de hoogte te brengen? Dat zou roosteraars en managers enorm veel tijd besparen. Kies voor de kracht van maatwerk en laat je assisteren door een maatwerk roostersysteem wat volledig is afgestemd op uw organisatie. Hoeveel FTE kunt u besparen met een planningstool die 80% van het werk doet?

Voorkom fouten en bespaar veel tijd

Wij zien het nog vaak voorbij komen, de personeelsplanning op printjes of een whiteboard in de kantine. Gemaakt in een complex Excel-bestand wat handmatig gevuld en doorlopend gecorrigeerd moet worden. Veel werk met de nodige foutgevoeligheid. Is de planning eindelijk rond en valt er iemand uit? Dan begint het puzzelen opnieuw. Gelukkig kiezen steeds meer organisaties ervoor om hun roosters en personeelsplanning te automatiseren. Een slim planningssysteem bespaart veel tijd en voorkomt fouten.

 

Hoe houd je de roosterplanning overzichtelijk en flexibel met meer dan 100 medewerkers en 200 vrijwilligers?
T100 ontwikkelde voor Rozet een roosterapp op maat.

 

Standaard planningssoftware heeft zijn beperkingen, zeker wanneer het gaat om complexere planningen bij grotere organisaties. Neem geen genoegen met beperkingen en kies voor de kracht van maatwerk software. Een roosterapp of planningsprogramma op maat sluit volledig aan bij de behoefte van uw organisatie en zorgt voor een grote stap in efficiëntie.

  • Bespaar tijd door geautomatiseerde planning.
  • Werk efficiënt en gestructureerd roosters uit.
  • Flexibiliteit bij uitval, automatische vervanging.
  • Laat medewerkers zelf hun beschikbaarheid beheren.
  • Vakantie en ziekte zelf doorgeven, automatisch verwerkt.
  • Maatwerkregels en variaties, voor een perfecte invulling van uw behoefte.
  • Koppel naadloos met andere systemen
  • … wat zijn uw wensen? Alles is mogelijk!

Maatwerk doet het meeste denkwerk

Een maatwerk roostersysteem is specifiek voor uw organisatie ingericht, en voldoet dus altijd volledig aan uw wensen. Met automatiseringen kan het systeem u ook werk uit handen nemen, wat veel tijd bespaart. Wat is uw ideale situatie? Een applicatie waarmee personeel zelf de beschikbaarheid, vakantie en ziekte kan doorgeven? Het systeem past de roosterpuzzel perfect in elkaar. Valt er iemand uit? Dan doet het systeem suggesties voor vervanging op basis van beschikbaarheid en uren. Zijn er andere variabelen waarmee het systeem rekening moet houden? Zoals spreiding van uren of variatie in werkzaamheden, voorkeurslocaties of een maximale werk- of reistijd? Alles is mogelijk. Samen zetten we uw wensen op een rij en bouwen een planningstool die uw organisatie maximaal ondersteunt. Dát is de kracht van maatwerk.

Ervaring met maatwerk roostersystemen

Al 10 jaar helpt T100 organisaties tijd en geld besparen met maatwerksoftware. T100 staat voor betrokkenheid, betrouwbaarheid en bovenal kwaliteit. Onze systemen worden gebouwd met flexibiliteit als uitgangspunt, zodat het systeem altijd aangepast of uitgebreid kan worden. Zo kan uw maatwerkoplossing meebewegen en meegroeien met uw organisatie.

Van tijdrovende spreadsheets naar alles-in-één rooster-app

Hoe houd je de roosterplanning overzichtelijk en flexibel met meer dan 100 medewerkers en 200 vrijwilligers, verspreid over meerdere locaties? T100 ontwikkelde voor Rozet een roosterapp op maat.

Meer informatie

Maatwerk CRM systeem

Een CRM systeem op maat laten bouwen biedt eindeloze mogelijkheden. Ontdek de kracht van maatwerk en integreer CRM zonder beperkingen in uw ICT-architectuur.

Meer informatie

Wilt u eens sparren over de mogelijkheden?

Met meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van maatwerk software kunt u bij T100 rekenen op betrokkenheid, betrouwbaarheid en bovenal kwaliteit. Bespreek uw wensen met ons en wij denken graag met u mee.

Neem contact op met Kees

Maatwerk CRM voor Stichting Erfgoed Gelderland

Bekijk het project

Wij werken met trots voor o.a.

Klanten
Ben jij onze nieuwe <span class="text-primary">Laravel</span> developer?

Ben jij onze nieuwe Laravel developer?

Kom werken in aan uitdagende projecten in een ervaren team!

Uw organisatie succesvoller?

Start samenwerking Contact

Of bel of mail ons voor een afspraak!

085 104 5400