T100 bouwt software op maat voor non-profit organisaties
Bij organisaties in de publieke sector valt veel winst te behalen met het moderniseren van software.

Maatwerk software voor non-profit organisaties

Non-profits en organisaties in de publieke sector werken vaak met beperkte middelen en lopen daarom niet altijd voorop wanneer het gaat om innovatie en (software)ontwikkeling. Toch kan juist in deze sector de kracht van maatwerk een groot verschil maken. Een efficiënt opererende organisatie houdt meer middelen over om te doen waar zij voor in het leven is geroepen. Door de software te moderniseren kan een non-profit grote efficiëntieslagen maken, processen automatiseren en foutgevoeligheid flink verlagen. Bij T100 bent u aan het juiste adres voor op maat ontwikkelde oplossingen voor:

 

Ontdek de kracht van maatwerk software

Ongeacht de omvang van uw non-profitorganisatie, de complexiteit van uw relatiebestand of de diversiteit van uw projecten: maatwerk software kent praktisch geen beperkingen. Waar standaardsoftware vaak maar deels aan uw behoefte voldoet, kan maatwerk software volledig op de processen binnen uw organisatie afgestemd worden. Onze systemen worden gebouwd met flexibiliteit als uitgangspunt, zodat het systeem altijd aangepast of uitgebreid kan worden. Zo kan uw maatwerk-oplossing meebewegen en meegroeien met uw organisatie.

 

De kosten zijn vaak lager dan verwacht

Maatwerk software klinkt duur, maar vaak vallen de kosten lager uit dan verwacht. Door gebruik te maken van de laatste technieken en door onze strakke planning doen wij veel in korte tijd. T100 werkt met een klein en ‘plat’ team. Wij hebben geen accountmanagers, geen scrummasters en geen Creative Director, en ook geen hip kantoor in een Amsterdams grachtenpand. Allemaal zaken waar ú niet voor hoeft te betalen. U werkt direct samen met de zelfsturende professionals die uw oplossing voor u gaan bouwen. Dat werkt snel en efficiënt, en bespaart onnodige kosten.

Maatwerk verdient zichzelf terug

Het bouwen van een maatwerkoplossing is op termijn eigenlijk altijd goedkoper dan het inkopen van een standaardpakket. De investering vooraf is weliswaar hoger (hoewel daar ook oplossingen voor te verzinnen zijn), maar daarna verdient deze investering zichzelf elke maand terug.

 

De klant maakte een grote stap in het verrijken van klantdata en het verlagen van de foutgevoeligheid, en de maatwerkoplossing was binnen één jaar al ruim terugverdient.

 

Een voorbeeld: een van onze klanten begon ooit met een standaard CRM-pakket van €150,- per maand. Na 2 jaar, en een gestaag gegroeid relatiebestand, waren de kosten opgelopen naar €1250,- per maand. Door over te stappen op een CRM-oplossing op maat wordt het maandbedrag elke maand bespaard. De klant maakte een grote stap in het verrijken van klantdata en het verlagen van de foutgevoeligheid, en de maatwerkoplossing was binnen één jaar al ruim terugverdiend.

 

Een gerenommeerde partner met ervaring in de publieke sector

T100 heeft ruime ervaring in de Kunst & Cultuur en Non-profit sector. Bekijk bijvoorbeeld eens onze projecten voor Stichting Erfgoed Gelderland of Cultureel Centrum Rozet. Met meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van maatwerk software, websites en apps kunt u bij T100 rekenen op betrokkenheid, betrouwbaarheid en bovenal kwaliteit. Onze ervaring in de bouw gebruiken wij om de processen binnen uw organisatie te doorgronden en te vertalen naar doeltreffende software-oplossingen. Daarmee bespaart u kosten, verhoogt u de efficiëntie en verlaagt u de foutgevoeligheid.

 

Maatwerk CRM voor Stichting Erfgoed Gelderland

Wanneer je relatiebestand zo divers is als dat van Stichting Erfgoed Gelderland, is een standaard CRM systeem niet meer toereikend. T100 bouwde een oplossing op maat.

Meer informatie

Alles-in-één rooster-app voor cultureel centrum Rozet

Hoe houd je de roosterplanning overzichtelijk en flexibel met meer dan 100 medewerkers en 200 vrijwilligers, verspreid over meerdere locaties? T100 bouwde een roosterapp die het zware werk doet.

Meer informatie

Wilt u eens sparren over de mogelijkheden?

Met meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van maatwerk software kunt u bij T100 rekenen op betrokkenheid, betrouwbaarheid en bovenal kwaliteit. Bespreek uw wensen met ons en wij denken graag met u mee.

Neem contact op met Kees

Uniek in z’n soort: veilingplatform voor 100% procesautomatisering

Bekijk het project

Wij werken met trots voor o.a.

Klanten
Ben jij onze nieuwe <span class="text-primary">webdeveloper</span>?

Ben jij onze nieuwe webdeveloper?

Kom werken in aan uitdagende projecten in een ervaren team!

Uw organisatie succesvoller?

Start samenwerking Contact

Of bel of mail ons voor een afspraak!

085 104 5400