Software nabouwen: moderniseren zonder risico's
Veel bedrijfsprocessen zijn afhankelijk van software, maar wat als deze begint te verouderen, traag wordt of de leverancier geen updates meer uitvoert?

Software nabouwen

Veel bedrijfsprocessen zijn afhankelijk van software, maar wat als deze begint te verouderen, traag wordt of de leverancier geen updates meer uitvoert? Wij hebben voorbeelden van applicaties die nog op AS/400 software of op Visual Basic 5.0 draaien. Of stokoude software uit de jaren ’90 waarbij het bij iedere update van Windows weer de vraag is of alles blijft werken. Overstappen naar nieuwe software is een intensief traject, dus blijven veel organisaties zo lang mogelijk met verouderde programma’s werken. Zonde, want blijven werken met verouderde software zet een organisatie op ten duur op achterstand. Kansen om het proces te verbeteren blijven liggen, innovaties blijven uit en het levert onnodige beveiligingsrisico’s op. Software nabouwen biedt in zulke gevallen de oplossing.

 

Software nabouwen kent veel voordelen

Komt het bovenstaande probleem u bekend voor? De oplossing is heel simpel: T100 bouwt de verouderde software na met moderne technologie. Zo blijft het proces intact, de doorlooptijd kort en de bedrijfsvoering onverstoord.  Wij bouwen onze software met flexibiliteit als uitgangspunt, zodat het systeem altijd aangepast of uitgebreid kan worden, ook door andere partijen. Zo blijft uw software voortaan meebewegen en meegroeien met uw organisatie. Software nabouwen kent veel voordelen:

  • Gebruiksvriendelijk: het systeem werkt voor gebruikers hetzelfde als voorheen.
  • De bedrijfsvoering blijft ongewijzigd: de nieuwe software wordt naadloos geïmplementeerd.
  • Weer helemaal up-to-date: niet meer afhankelijk van een leverancier
  • Mogelijkheid tot doorontwikkeling: een nieuwe basis om op verder te bouwen.
  • Budgetvriendelijk: de functionaliteit is al uitgedacht, dat scheelt ontwikkelkosten.
  • Automatiseren: laat werk uit handen nemen door taken te automatiseren.
  • Verbinden: koppel uw programma met andere systemen en met uw leveranciers.

 

Uitgelezen gelegenheid om te automatiseren

Het moderniseren van uw software levert altijd veel voordelen op, ook al verandert er niets aan het proces. Wel is dit een uitgelezen moment om ook uw proces onder de loep te nemen. Waar liggen knelpunten die het proces vertragen? Waar zou automatisering werk uit handen kunnen nemen? Is het mogelijk om data te verzamelen, te combineren en te gebruiken voor betere inzichten? Op basis van de gemoderniseerde software is het waarschijnlijk mogelijk om knelpunten op te lossen, en uw software efficiënter en gebruiksvriendelijker te maken. T100 heeft meer dan 10 jaar ervaring met het ontwikkelen van maatwerk bedrijfssoftware, wij denken graag me u mee.

Van tijdrovende spreadsheets naar alles-in-één rooster-app

Hoe houd je de roosterplanning overzichtelijk en flexibel met meer dan 100 medewerkers en 200 vrijwilligers, verspreid over meerdere locaties?

Meer informatie

Maatwerk CRM-systeem voor stichting Erfgoed Gelderland

Wanneer je relatiebestand zo divers is als dat van Stichting Erfgoed Gelderland, is een standaard CRM systeem niet meer toereikend. T100 bouwde een oplossing op maat.

Meer informatie

Ook bedrijfssoftware na laten bouwen?

Met meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van maatwerk software kunt u bij T100 rekenen op betrokkenheid, betrouwbaarheid en bovenal kwaliteit. Bespreek uw wensen met ons en wij denken graag met u mee.

Neem contact op met Kees

Uniek in z’n soort: veilingplatform voor 100% procesautomatisering

Bekijk het project

Wij werken met trots voor o.a.

Klanten
Ben jij onze nieuwe <span class="text-primary">webdeveloper</span>?

Ben jij onze nieuwe webdeveloper?

Kom werken in aan uitdagende projecten in een ervaren team!

Uw organisatie succesvoller?

Start samenwerking Contact

Of bel of mail ons voor een afspraak!

085 104 5400