PIM systeem op maat
Een Product Informatie Management (PIM) systeem op maat biedt heel veel mogelijkheden. Kies voor de kracht van maatwerk!

Maatwerk PIM systeem

Grote online retailers, groothandels of bijvoorbeeld een bibliotheek; heel veel organisaties hebben een groot assortiment aan producten. Wanneer een productassortiment groeit kan het onderhoud van de productinformatie een uitdaging worden. Een goed Product Informatie Management (PIM) systeem biedt uitkomst.

Standaardoplossingen zijn voor veel organisaties een goed startpunt, maar er moet vaak water bij de wijn gedaan worden, want een one-size-fits-all systeem sluit nooit aan bij de behoefte van élke organisatie. Wilt u gaan voor een PIM-systeem wat 100% aansluit bij de behoefte van uw klanten en uw organisatie? Dan is een PIM-systeem op maat laten bouwen de oplossing.

De kracht van maatwerk PIM

Wat is voor uw organisatie de ideale situatie? Heeft u duizenden producten die 24 uur per dag met kloppende data in uw webshop getoond moeten worden? Veranderen de specificaties van uw producten regelmatig? Of bent u afhankelijk van wisselende beschikbaarheid en voorraad bij verschillende leveranciers? In een PIM-systeem op maat voor uw organisatie is in principe alles mogelijk. Welke handelingen zou u het liefst willen automatiseren? Hoeveel werk zou een koppeling tussen uw PIM, uw webshop én uw CRM-systeem besparen? Wij bouwen uw Product Informatie Management systeem immers volledig naar uw wens.

T100 heeft de ervaring die u zoekt

Met meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van maatwerk software kunt u bij T100 rekenen op betrokkenheid, betrouwbaarheid en bovenal kwaliteit. T100 bouwt maatwerk klantomgevingen die volledig voldoen aan uw wensen en naadloos aansluiten op de bestaande ICT-architectuur. Onze systemen bouwen wij met flexibiliteit als uitgangspunt, zodat het systeem altijd aangepast of uitgebreid kan worden. Zo kan uw maatwerk-oplossing meebewegen en meegroeien met uw organisatie.

Van tijdrovende spreadsheets naar alles-in-één rooster-app

Hoe houd je de roosterplanning overzichtelijk en flexibel met meer dan 100 medewerkers en 200 vrijwilligers, verspreid over meerdere locaties? T100 ontwikkelde een maatwerk roosterapp voor Rozet.

Meer informatie

T100 bouwt software op maat

Bespaar kosten, verhoog de efficiëntie en verlaag de foutgevoeligheid met doeltreffende software-oplossingen op maat.

Meer informatie

Ook maatwerk PIM laten bouwen?

Bespreek uw wensen met ons en wij denken graag met u mee.

Neem contact op met Kees

Maatwerk CRM voor Stichting Erfgoed Gelderland

Bekijk het project

Wij werken met trots voor o.a.

Klanten
Ben jij onze nieuwe <span class="text-primary">webdeveloper</span>?

Ben jij onze nieuwe webdeveloper?

Kom werken in aan uitdagende projecten in een ervaren team!

Uw organisatie succesvoller?

Start samenwerking Contact

Of bel of mail ons voor een afspraak!

085 104 5400