Maatwerk software voor de Kunst & Cultuur
Bij organisaties in de Kunst & Cultuur valt veel winst te boeken met het moderniseren van software.

Maatwerk software voor Kunst & Cultuur

Bent u werkzaam in de Kunst- en Cultuursector en bent u op zoek naar passende software voor uw organisatie? Denk hierbij bijvoorbeeld aan gebruiksvriendelijke CRM-systemen, efficiënte personeelsplanning en foutloos voorraadbeheer (voor bijvoorbeeld bibliotheken en musea).  Een efficiënt opererende organisatie houdt meer middelen over om te doen waar zij voor in het leven is geroepen. Wij bouwen softwareoplossingen die 100% voldoen aan de behoefte van uw organisatie.

  • Websitekoppelingen met collectiebeheer voor bibliotheken
  • Personeelsplanning (inclusief vrijwilligers) voor culturele centra
  • Collectiebeheer voor kunstinstellingen en musea
  • Ticketsystemen voor concertzalen en podia
  • CRM en relatiemanagement voor erfgoedinstellingen
  • … waar heeft uw organisatie behoefte aan?

 

Ontdek de kracht van maatwerk software

Ongeacht de omvang van uw non-profitorganisatie, de complexiteit van uw relatiebestand of de diversiteit van uw projecten: maatwerk software kent praktisch geen beperkingen. Waar standaardsoftware vaak maar deels aan uw behoefte voldoet, kan maatwerk software volledig op de processen binnen uw organisatie afgestemd worden. Onze systemen worden gebouwd met flexibiliteit als uitgangspunt, zodat het systeem altijd aangepast of uitgebreid kan worden. Zo kan uw maatwerkoplossing meebewegen en meegroeien met uw organisatie.

 

Kosten voor maatwerk software vallen vaak mee

Maatwerk software klinkt duur, maar vaak vallen de kosten lager uit dan verwacht. Door gebruik te maken van de laatste technieken en door onze strakke planning doen wij veel in korte tijd. T100 werkt met een klein en ‘plat’ team. U werkt direct samen met de zelfsturende professionals die uw oplossing voor u gaan bouwen. Dat werkt snel en efficiënt, en bespaart onnodige kosten.

Maatwerk verdient zichzelf terug

Het bouwen van een maatwerkoplossing is op termijn eigenlijk altijd goedkoper dan het inkopen van een standaardpakket. De investering vooraf is weliswaar hoger, maar daarna verdient deze investering zichzelf elke maand terug.

 

De klant maakte een grote stap in het verrijken van klantdata en het verlagen van de foutgevoeligheid, en de maatwerkoplossing was binnen één jaar al ruim terugverdiend.

 

Een voorbeeld: een van onze klanten begon ooit met een standaard CRM-pakket van €150,- per maand. Na 2 jaar, en een gestaag gegroeid relatiebestand, waren de kosten opgelopen naar €1250,- per maand. Door over te stappen op een CRM-oplossing op maat wordt het maandbedrag elke maand bespaard. De klant maakte een grote stap in het verrijken van klantdata en het verlagen van de foutgevoeligheid, en de maatwerkoplossing was binnen één jaar al ruim terugverdiend.

 

Een gerenommeerde partner met ervaring in de publieke sector

T100 heeft ruime ervaring in de Kunst & Cultuur en Non-profit sector. Bekijk bijvoorbeeld eens onze projecten voor Stichting Erfgoed Gelderland of Cultureel Centrum Rozet. Met meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van maatwerk software, websites en apps kunt u bij T100 rekenen op betrokkenheid, betrouwbaarheid en bovenal kwaliteit. Onze ervaring in de bouw gebruiken wij om de processen binnen uw organisatie te doorgronden en te vertalen naar doeltreffende softwareoplossingen. Daarmee bespaart u kosten, verhoogt u de efficiëntie en verlaagt u de foutgevoeligheid.

 

Van tijdrovende spreadsheets naar alles-in-één rooster-app

Hoe houd je de roosterplanning overzichtelijk en flexibel met meer dan 100 medewerkers en 200 vrijwilligers, verspreid over meerdere locaties? T100 bouwde een roosterapp die het zware werk doet.

Meer informatie

Maatwerk CRM voor Stichting Erfgoed Gelderland

Wanneer je relatiebestand zo divers is als dat van Stichting Erfgoed Gelderland, is een standaard CRM systeem niet meer toereikend. T100 bouwde een oplossing op maat.

Meer informatie

Wilt u eens sparren over de mogelijkheden?

Met meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van maatwerk software kunt u bij T100 rekenen op betrokkenheid, betrouwbaarheid en bovenal kwaliteit. Bespreek uw wensen met ons en wij denken graag met u mee.

Neem contact op met Kees

Wij werken met trots voor o.a.

Klanten
Ben jij onze nieuwe <span class="text-primary">webdeveloper</span>?

Ben jij onze nieuwe webdeveloper?

Kom werken in aan uitdagende projecten in een ervaren team!

Uw organisatie succesvoller?

Start samenwerking Contact

Of bel of mail ons voor een afspraak!

085 104 5400