Een klantomgeving op maat laten bouwen
Een klantportaal op maat biedt heel veel mogelijkheden. Bied 24 uur per dag service en laat uw klanten zelf zaken regelen.

Klantportaal bouwen

Grote online retailers, non-profit organisaties, of bijvoorbeeld een bibliotheek; heel veel organisaties hebben een grote groep klanten die ze willen voorzien van de best mogelijke service. Een digitaal klantportaal bouwen kan daarin veel betekenen. Daar vinden klanten relevante informatie, communiceren zij met de klantenservice en regelen zij diverse zaken zelf. Een gepersonaliseerde klantomgeving biedt 24 uur per dag service.

Standaardoplossingen zijn voor veel organisaties een goed startpunt, maar er moeten altijd concessies gedaan worden, want een one-size-fits-all systeem sluit nooit aan bij de behoefte van élke organisatie. Wilt u geen water bij de wijn doen en gaan voor een klantportaal wat 100% aansluit bij de behoefte van uw klanten en uw organisatie? Dan is een klantomgeving op maat laten bouwen de oplossing.

De kracht van een maatwerk klantportaal

Wat is voor uw organisatie de ideale situatie? Wilt u 24 uur per dag met klanten communiceren, of de klant juist zo veel mogelijk zelf laten doen? Welke handelingen zou u het liefst willen automatiseren? Hoeveel handwerk zou een koppeling met uw CRM-systeem besparen? In principe is alle mogelijk, wij bouwen uw klantomgeving immers volledig naar uw wens.

Maatwerk biedt de mogelijkheid de klantomgeving volledig naadloos te integreren in uw organisatie. Een klantportaal bouwen levert ook veel data op, een waardevolle bron van informatie die verder inzicht geeft in de behoefte van klanten. Slimme koppelingen wisselen deze data gemakkelijk uit met uw e-commerce platform, CRM-systeem of voorraadbeheer.

T100 heeft de ervaring die u zoekt

Met meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van maatwerk software kunt u bij T100 rekenen op betrokkenheid, betrouwbaarheid en bovenal kwaliteit. T100 bouwt maatwerk klantomgevingen die volledig voldoen aan uw wensen en naadloos aansluiten op de bestaande ICT-architectuur. Onze systemen bouwen wij met flexibiliteit als uitgangspunt, zodat het systeem altijd aangepast of uitgebreid kan worden. Zo kan uw maatwerk-oplossing meebewegen en meegroeien met uw organisatie.

Laat slimme koppelingen en integraties voor u werken

Veel bedrijfsprocessen kunnen geautomatiseerd worden door systemen met elkaar te koppelen. Het uitwisselen, controleren en verrijken van data zorgt ervoor dat u efficiënter kunt werken.

Meer informatie

Samen werken aan uw E-commerce strategie

De wereld van e-commerce in altijd in beweging. Creëer voorsprong door te blijven innoveren.

Meer informatie

Wilt u eens sparren over de mogelijkheden?

Bespreek uw wensen met ons en wij denken graag met u mee.

Neem contact op met Kees

Maatwerk CRM voor Stichting Erfgoed Gelderland

Bekijk het project

Wij werken met trots voor o.a.

Klanten
Ben jij onze nieuwe <span class="text-primary">webdeveloper</span>?

Ben jij onze nieuwe webdeveloper?

Kom werken in aan uitdagende projecten in een ervaren team!

Uw organisatie succesvoller?

Start samenwerking Contact

Of bel of mail ons voor een afspraak!

085 104 5400