Maatwerk CRM ontwikkelen
Een CRM-systeem op maat laten bouwen biedt eindeloze mogelijkheden. Ontdek de kracht van maatwerk en integreer CRM zonder beperkingen in uw ICT-architectuur.

Maatwerk CRM

Is uw klantenbestand heel divers of heeft u specifieke wensen voor de koppeling met andere systemen? Dan loopt u waarschijnlijk snel tegen de beperkingen aan van standaard CRM-systemen. Deze one-size-fits-all oplossingen zijn voor veel organisaties voldoende, maar wanneer uw wensen niet binnen het standaard plaatje passen komen ze vaak flexibiliteit te kort. Doe geen concessies en kies voor de kracht van een maatwerk CRM-systeem.

De kracht van maatwerk CRM

Ongeacht de omvang, gelaagdheid of complexiteit van uw klantdata, een CRM-systeem op maat biedt ruimte voor de meest complexe relatiebestanden. Een overzichtelijke gebruikersomgeving maakt de data gemakkelijk bereikbaar. Daarnaast helpen tools voor importeren, controle, segmenteren en ontsluiten de gebruiker op weg. Wij bouwen onze systemen met flexibiliteit als uitgangspunt, zodat het systeem altijd aangepast of uitgebreid kan worden. Zo kan uw maatwerk-oplossing meebewegen en meegroeien met uw organisatie.

 

Wanneer je relatiebestand zo divers is als dat van Stichting Erfgoed Gelderland, is een standaard CRM systeem niet meer toereikend.
T100 bouwde een volledig geïntegreerde oplossing op maat.

 

Wilt u gemakkelijk complexe segmentaties samenstellen en met één druk op de knop ontsluiten naar andere systemen? Daarnaast klantdata in real-time synchroniseren met diverse salestools? Of werkt uw buitendienst direct in het CRM-systeem? Alles kan. Wij bouwen samen u de CRM-oplossing met slimme koppelingen die uw organisatie optimaal bedient.

Kies voor een ervaren partner

Met meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van maatwerk software kunt u bij T100 rekenen op betrokkenheid, betrouwbaarheid en bovenal kwaliteit. T100 bouwt maatwerk CRM-oplossingen die volledig voldoen aan uw wensen en naadloos aansluiten op de bestaande ICT-architectuur. Toekomstbestendige systemen die tijd besparen en meegroeien met uw organisatie.

Maatwerk CRM voor Stichting Erfgoed Gelderland

Wanneer je relatiebestand zo divers is als dat van Stichting Erfgoed Gelderland, is een standaard CRM systeem niet meer toereikend. T100 bouwde een volledig geintegreerde oplossing op maat.

Meer informatie

Software op maat

Bespaar kosten, verhoog de efficiëntie en verlaag de foutgevoeligheid met doeltreffende software-oplossingen op maat.

Meer informatie

Wilt u eens sparren over de mogelijkheden?

Bespreek uw wensen met ons en wij denken graag met u mee.

Neem contact op met Kees

Van tijdrovende spreadsheets naar alles-in-één rooster-app

Bekijk het project

Wij werken met trots voor o.a.

Klanten
Ben jij onze nieuwe <span class="text-primary">webdeveloper</span>?

Ben jij onze nieuwe webdeveloper?

Kom werken in aan uitdagende projecten in een ervaren team!

Uw organisatie succesvoller?

Start samenwerking Contact

Of bel of mail ons voor een afspraak!

085 104 5400