Maatwerk software voor de bouw
Bespaar kosten, verhoog de efficiëntie en verlaag de foutgevoeligheid met doeltreffende software-oplossingen voor de bouw.

Maatwerk software voor de bouw

T100 bouwt software op maat voor de bouw. Maatwerk oplossingen die volledig aan uw wensen voldoen en naadloos aansluiten op de bestaande ICT-architectuur. Met slimme software kunt u grote efficiëntieslagen maken, processen automatiseren en foutgevoeligheid flink verlagen. U bent bij ons aan het juiste adres voor specifiek voor uw organisatie ontwikkelde oplossingen voor:

  • Projectmanagement
  • Inkoop en procurement
  • Calculatie
  • Opname en inspectie
  • Kwaliteitsborging
  • Vastgoedbeheer
  • Personeelsplanning
  • CRM en relatiebeheer

Ontdek de kracht van maatwerk bouwsoftware

Ongeacht de omvang van uw organisatie, de complexiteit van uw processen of de diversiteit van uw projecten: maatwerk software kent praktisch geen beperkingen. Waar standaardsoftware vaak maar deels aan uw behoefte voldoet, kan maatwerk software volledig op de processen binnen uw organisatie afgestemd worden. Onze systemen worden gebouwd met flexibiliteit als uitgangspunt, zodat het systeem altijd aangepast of uitgebreid kan worden. Zo kan uw maatwerk-oplossing meebewegen en meegroeien met uw organisatie.

Kies voor een ervaren partner met roots in de bouw

T100 heeft zijn oorsprong in de bouw en deze link is nooit verloren gegaan. Met meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van maatwerk software, websites en apps voor de bouw kunt u bij T100 rekenen op betrokkenheid, betrouwbaarheid en bovenal kwaliteit. Onze ervaring in de bouw gebruiken wij om de processen binnen uw organisatie te doorgronden en te vertalen naar doeltreffende software-oplossingen. Daarmee bespaart u kosten, verhoogt u de efficiëntie en verlaagt u de foutgevoeligheid.

Bouwapplicatie - de slimme opname- en inspectie app

Bouwapplicatie is een alles-in-een systeem waarin inspecties, opnames en kwaliteitscontroles worden uitgevoerd, vastgelegd en gedeeld. Slimme formulieren met conditionele logica denken met de inspecteur mee en zorgen ervoor dat rapportages altijd volledig zijn.

Meer informatie

Corporatewebsite en huisstijl restyle Zwaluwe Bouw & Projectontwikkeling

Voor Zwaluwe Bouw ontwikkelden we een eenduidige lijn voor alle divisies binnen de bouwgroep. Een subtiele modernisering van het sterke Brabantse merk.

Meer informatie

Kies voor een ervaren partner met roots in de bouw

Met meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van maatwerk software voor de bouw kunt u bij T100 rekenen op betrokkenheid, betrouwbaarheid en bovenal kwaliteit. Bespreek uw wensen met ons en wij denken graag met u mee.

Neem contact op met Kees

Bouwapplicatie - De slimme opname- en inspectie app voor de bouw

Bekijk het project

Wij werken met trots voor o.a.

Klanten
Ben jij onze nieuwe <span class="text-primary">webdeveloper</span>?

Ben jij onze nieuwe webdeveloper?

Kom werken in aan uitdagende projecten in een ervaren team!

Uw organisatie succesvoller?

Start samenwerking Contact

Of bel of mail ons voor een afspraak!

085 104 5400