Software op maat
Bespaar kosten, verhoog de efficiëntie en verlaag de foutgevoeligheid met doeltreffende software-oplossingen op maat.

Maatwerk software

Maatwerk software kan veel voor uw organisatie beteken. De drempel kan hoog aanvoelen, maar in de praktijk is er vaak meer mogelijk dan u denkt. Voor veel digitale vraagstukken zijn standaardoplossingen beschikbaar. Het nadeel van one-size-fits-all oplossingen is dat deze bijna nooit helemaal sluiten op de behoefte van de organisatie, dus moeten er concessies gemaakt worden. Bij maatwerk applicaties is dat precies andersom: de applicatie past zich aan aan uw werkwijze. Maatwerk software wordt volledig volgens de wensen van uw organisatie en gebruikers gebouwd en sluit altijd naadloos aan. Dát is de kracht van maatwerk.

 

Software koppelen en handwerk automatiseren

Standaard software kan op zichzelf draaien, maatwerk software ook. Maar door uw systemen niet met elkaar te verbinden blijven veel kansen voor data-uitwisseling en automatisering liggen. Het koppelen van kant-en-klare systemen die geen API-koppeling beschikbaar hebben is vaak erg ingewikkeld. Bij maatwerk software kunt u deze koppelingen inrichten zoals u dat zelf wilt en maken wij een eigen API waar nodig. Zo past een eigen systeem altijd precies in de bestaande ICT-inrichting en kunnen alle systemen optimaal met elkaar communiceren.

Standaard software is niet ontwikkeld voor uw bedrijfsprocessen, maar is vaak een one-size-fits-all oplossing die zo veel mogelijk kanten moet bedienen. Dit betekent vaak dat organisaties bepaalde handelingen buiten deze software handmatig uitvoeren in aparte bestanden, in Excel of zelfs nog op papier afvangen. Hoeveel handwerk in Excel komt er nog in uw organisatie voor? Automatiseer deze processen met een slimme maatwerk applicatie die naadloos aansluit op uw organisatie.

 

Kosten voor software op maat

Maatwerk software klinkt duur, maar de kosten van maatwerk vallen vaak best mee. Door onze efficiënte bouwtechnieken en strakke planning kunnen wij in korte tijd veel doen. T100 werkt met een klein en ‘plat’ team. Wij hebben geen accountmanagers, geen scrummasters en geen Creative Director, en ook geen hip kantoor in een Amsterdams grachtenpand. Allemaal zaken waar ú niet voor hoeft te betalen. U werkt direct samen met de zelfsturende professionals die uw oplossing voor u gaan bouwen. Dat werkt snel en efficiënt, en bespaart onnodige kosten.

Wij hebben ruime ervaring met maatwerk software en wij hebben ook al vele applicaties gebouwd. Dat heeft als voordeel dat wij het wiel vaak niet compleet opnieuw uit hoeven vinden. Het komt regelmatig voor dat wij ons deels kunnen baseren op eerder ontwikkelde oplossingen, waarop wij uw maatwerk oplossing verder bouwen. Ook dat scheelt in de ontwikkelkosten.

Maatwerk verdient zichzelf terug

Het bouwen van een maatwerkoplossing is op termijn eigenlijk altijd goedkoper dan het inkopen van een standaardpakket. De investering vooraf is weliswaar hoger (hoewel daar ook oplossing voor te verzinnen zijn), maar daarna verdient deze investering zichzelf elke maand terug.

 

De klant maakte een grote stap in het verrijken van klantdata en het verlagen van de foutgevoeligheid, en de maatwerkoplossing was binnen één jaar al ruim terugverdiend.

 

Een voorbeeld: één van onze klanten begon ooit met een standaard CRM-pakket van €150,- per maand. Na 2 jaar, en een gestaag gegroeid relatiebestand, waren de kosten opgelopen naar €1250,- per maand. Door over te stappen op een CRM-oplossing op maat wordt het maandbedrag elke maand bespaard. De klant maakte een grote stap in het verrijken van klantdata en het verlagen van de foutgevoeligheid, en de maatwerkoplossing was binnen één jaar al ruim terugverdiend.

 

T100 bouwt slimme maatwerk software

Om goed te doorgronden wat voor uw organisatie nodig is gaan wij doorgaans een nauwe samenwerking aan. Het liefst zijn wij al vroeg in het proces betrokken. Samen kijken we naar wat het beste bij uw organisatie past op gebied van functionaliteit, gebruikerservaring en techniek. Tijdens het project hanteren wij korte lijnen. U werkt direct en persoonlijk samen met de medewerkers die het project onder handen hebben. Dat maakt ons flexibel, betrokken en snel.

Ook eens sparren over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

 

Meer informatie:

Van tijdrovende spreadsheets naar alles-in-één rooster-app

Hoe houd je de roosterplanning overzichtelijk en flexibel met meer dan 100 medewerkers en 200 vrijwilligers, verspreid over meerdere locaties? T100 ontwikkelde een maatwerk roosterapp voor Rozet.

Meer informatie

Maatwerk applicatie geeft van Van Vulpen realtime informatie

Dankzij een gloednieuwe applicatie krijgen medewerkers van Van Vulpen Veevoerders handige informatie om beter te sturen.

Meer informatie

Wilt u eens sparren over de mogelijkheden?

Op zoek naar doeltreffende maatwerk software? Bespreek uw wensen met ons en wij denken graag met u mee.

Neem contact op met Kees

Uniek in z’n soort: veilingplatform voor 100% procesautomatisering

Bekijk het project

Wij werken met trots voor o.a.

Klanten
Ben jij onze nieuwe <span class="text-primary">webdeveloper</span>?

Ben jij onze nieuwe webdeveloper?

Kom werken in aan uitdagende projecten in een ervaren team!

Uw organisatie succesvoller?

Start samenwerking Contact

Of bel of mail ons voor een afspraak!

085 104 5400