Shopware
Populair e-commerceplatform met indrukwekkende contentmanagement mogelijkheden.

Shopware

Shopware is een populair e-commerce platform dat op dit moment enorm aan populariteit wint. Ook wij bouwen onze webshops bij voorkeur met Shopware. Shopware heeft indrukwekkende content management mogelijkheden en biedt alles wat een moderne webshop nodig heeft.

Waarom kiezen voor Shopware?

Shopware is een uitstekende keuze voor zowel kleine, middelgrote als grote webshops. Het platform is snel, flexibel en gebouwd op basis van de modernste technieken. Om die reden is Shopware voor velen inmiddels een goed alternatief voor Magento, Prestashop of WooCommerce. Dat succes komt voornamelijk door de vele slimme functies die standaard in Shopware ingebouwd zitten.

Shopping Experience

Een van de meest krachtige toevoegingen van Shopware is wel de Shopping Experience. Zonder technische kennis kunnen webshop-beheerders complete landingspagina’s, productdetailpagina’s en andere overzichtspagina’s inrichten. De manier waarop dit kan is indrukwekkend: op intuïtieve manier kunnen pagina’s met drag-and-drop in elkaar gezet worden.

De Rule Builder en de Flow Builder

Enkele andere krachtige toevoegingen van Shopware zijn de Rule Builder en de Flow Builder. Wilt u bijvoorbeeld voor een specifieke klant- of productgroep aangepaste prijzen? Of moet er een aparte instructiemail verzonden worden indien er een specifiek product besteld wordt? Of werkt u met ingewikkelde kortings- of verzendregels? De eenvoudige manier waarop dit binnen Shopware ingesteld kan worden, is indrukwekkend.

Moderne technieken

Shopware is gebaseerd op de modernste technieken. Dat maakt het platform zo interessant, niet alleen voor beheerders van webshops, maar ook voor ons als ontwikkelaars. Een paar technische feitjes voor de geïnteresseerden:

  • Volledig API-first geschreven: de shop is volledig via API’s te beheren
  • Het is gebaseerd op Symfony, waardoor het een stabiele basis heeft
  • De beheersomgeving is gemaakt met VueJS, wat het een snelle gebruikserservaring geeft
Meer informatie

Voordelen van Shopware

  • Gunstige ontwikkel- en licentiekosten ten opzichte van andere systemen
  • De inhoud en indeling van pagina’s is eenvoudig met drag-and-drop samen te stellen, bijvoorbeeld met de Shopping Experience
  • Goed koppelbaar met externe systemen, zoals kassa- en voorraadsystemen
  • Verkoop via meerdere kanalen, bijvoorbeeld een app, een shop of een tijdelijke “popup-shop”
Meer informatie

Meer weten over Shopware & T100?

T100 heeft meerdere webshops met Shopware ontwikkeld en is Solution Partner. Hierdoor zijn we in staat projecten succesvol af te ronden en zo onze klanten hun e-commerce activiteiten naar een ongekend niveau te brengen. Kees laat u graag de mogelijkheden zien voor uw organisatie.

Contact met Kees

Wij werken met trots voor o.a.

Klanten
Ben jij onze nieuwe <span class="text-primary">webdeveloper</span>?

Ben jij onze nieuwe webdeveloper?

Kom werken in aan uitdagende projecten in een ervaren team!

Uw organisatie succesvoller?

Start samenwerking Contact

Of bel of mail ons voor een afspraak!

085 104 5400