Website KeenDelivery

KeenDelivery is een onmisbare schakel in de logistieke wereld. Tijd voor de volgende stap: groei over de grens!

Jet Verzendt heet vanaf nu KeenDelivery. Na 3 jaren van explosieve groei is Jet Verzendt een onmisbare schakel in de logistieke wereld geworden. Tijd voor de volgende stap: groei over de grens! Hierbij past een internationaal herkenbare naam.

Realisatie website

T100 web & media ontwikkelde in korte periode de techniek voor de nieuwe KeenDelivery website. In samenwerking met de marketingmanager werd het stijlontwerp doorontwikkeld naar een responsive website met ijzersterke call-to-action. Het achterliggende maatwerk WordPress CMS garandeert het supersimpele beheer van de social wall, timeline en flexibele contentpagina’s.

 

Website

Koppeling “Direct pakket versturen”

Aanvullend op de website is door T100 de koppeling “Direct pakket versturen” gerealiseerd. In het kort de uitdaging? De gebruiker in één doorlopende flow – met een minimum aan clicks en invulvelden – pakketten laten versturen bij meerdere vervoerders (DHL/DPD/PostNL). Na de iDeal betaling rolt het verzendlabel automatisch in je mailbox, waarna je pakket te volgen is op het bestaande KeenDelivery portal.

Uw organisatie succesvoller?

Start samenwerking Contact

Of bel of mail ons voor een afspraak!

085 104 5400