Restyle huisstijl en corporate website Stapper Vastgoed

Van een ietwat gedateerde huisstijl naar een eigentijdse en frisse look. Dat is wat T100 realiseerde voor Stapper Vastgoed uit Capelle aan de IJssel.

Om in crisistijd woningen te verkopen is oneindige creativiteit een must. En om in een oververhitte markt aanbod te behouden een flink portie ondernemersgeest. Stapper Vastgoed bewijst beide in huis te hebben. Of je dat er aan af zag? Niet bepaald… De huidige huisstijl van Stapper was wel wat gedateerd: een Hollands tafereeltje met tulpen en een molen domineerde het geheel. En of die 2 merknamen op 1 gevel van het pand veel bijdroegen aan de branding?

Identiteit en uitstraling

T100 ontwikkelde voor Stapper Vastgoed een compleet nieuwe identiteit! Studio NDRK maakte het ontwerp. Fris, strak en herkenbaar.

Oud naar nieuw:

Filosofie:

 

 

Website + Realworks integratie

De nieuwe huisstijl is overal doorgevoerd. Van de gevel tot en met de visitekaartjes. En uiteraard ook in de website. T100 maakte voor Stapper Vastgoed een compleet nieuwe site. Een WordPress-site met duidelijke bezoekersdoelen en de bijbehorende call-to-actions. Persoonlijke uitstraling waarbij het beeld centraal staat. Om het woningaanbod automatisch gelijk te houden met het Funda-aanbod realiseerden we een slimme koppeling met Realworks.

Website:

 

Spetterende video

Bij het totaalplan behoorde ook een promovideo, die door videopartner VRALL werd gerealiseerd. De actie en energie spat van het scherm. Het enthousiaste team van Stapper Vastgoed is weer helemaal klaar voor de toekomst!

 

 

Huisstijl doorvoering:

 

 

Uw organisatie succesvoller?

Start samenwerking Contact

Of bel of mail ons voor een afspraak!

085 104 5400