Locatie beheer voor retailketen Goudwisselkantoor

Wat als je als retailer 90 vestigingen hebt en daarvan wil je met 1 klik alle openingstijden wijzigen? En ja, dat niet op 1 website maar op meer dan 75 verschillende websites tegelijk?

Goudwisselkantoor weet als geen ander dat je zo’n uitdaging moet automatiseren en trok bij T100 aan de bel.

> 75 websites, webshops en interne applicaties

Goudwisselkantoor is een zeer succesvol familiebedrijf en heeft zo’n 75 websites, diverse webshops en verschillende interne applicaties. De contact- en adresgegevens van de 90 vestigingen stonden vaak op veel plaatsen op de diverse websites en applicaties. Bij het openen van een nieuwe locatie was het toevoegen van alle locatiegegevens een hele klus. Dat moest slimmer!

Eén platform voor beheer vestigingen

Goudwisselkantoor spiegelde de ideale situatie voor:

Al onze locatiegegevens beheren we op 1 centrale plaats.
En alle plaatsen waar deze gegevens voorkomen moeten automatisch gesynchroniseerd worden.

Een uitdaging die we zijn aangegaan. T100 ontwikkelde een maatwerk Laravel applicatie, waarin alle gegevens per Goudwisselkantoor locatie wordt beheerd.

 

Universeel koppelvlak

De websites, webshops en applicaties die gekoppeld worden aan het systeem zijn in allerlei codetalen geschreven. Via een REST API kan elk type applicatie de gegevens ophalen en verwerken.

Content in meerdere talen

Maar dat niet alleen. Ook specifieke locatieteksten worden op website ingeladen. Op een locatie kan bijvoorbeeld de dienst ‘kluisverhuur’ worden aangeboden maar ook ‘geld wisselen’. Bij een nieuwe dienst kunnen zelfs alle teksten met 1 druk op de knop worden aangepast op alle websites en webshops. En dat ook nog meertalig.

Dynamische openingstijden

Naast de reguliere openingstijden worden ook de uitzonderingen meegegeven. Dit kan bijvoorbeeld een nationale feestdag zijn, een personeelsdag, maar ook als onverwachts een medewerker ziek wordt. Met 1 druk op de knop worden alle websites en applicaties ge-update met de tijdelijke wijziging, die na het verstrijken van de datum automatisch weer verdwijnt.

 

 

Slimmigheidjes

Om het beheer nog slimmer te maken hebben we diverse extra functies ontwikkeld.

  • Per locatie worden gelijk ook de 4 dichtstbijzijnde locaties meegegeven.
    Als er een nieuwe locatie bij komt wordt dit steeds opnieuw uitgerekend. Omdat de websites dit niet meer hoeven te doen, is de laadtijd korter en scheelt dit duizenden euro’s aan (betaalde) Google Maps API.
  • Zoekopdrachten uitvoeren via het centrale platform
    Op de meeste websites is een postcode/plaats zoeker beschikbaar. Onder water wordt het door T100 gemaakte platform gebruikt dat ervoor zorgt dat bezoekers altijd de dichtstbijzijnde locatie van Goudwisselkantoor te zien krijgen.

Ook het idee dat er in uw organisatie zaken slimmer kunnen?

Goudwisselkantoor begrijpt dat het automatiseren van uitdagingen veel voordelen oplevert. Wilt u dat ook ervaren? We bespreken graag de mogelijkheden! Neem contact op met Kees.

Ben jij onze nieuwe <span class="text-primary">webdeveloper</span>?

Ben jij onze nieuwe webdeveloper?

Kom werken in aan uitdagende projecten in een ervaren team!

Uw organisatie succesvoller?

Start samenwerking Contact

Of bel of mail ons voor een afspraak!

085 104 5400