Approved Green digitaliseert klantprocessen in 1 slimme app

Slimme app voor Apple (iOS) en Android!

Steeds vaker en sneller grijpen we naar onze smartphone. We regelen bankzaken, handelen mail af, of bestellen even het avondeten. Allemaal in een paar ’taps’ geregeld. Waar we – pakweg – 5 jaar geleden nog achter de PC kropen, zijn we nu compleet gewend aan laagdrempelig mobiel gemak.

Mobiele strategie

Approved Green (onderdeel van de Rhenoy Group) benaderde T100 met de vraag om een app te maken voor Apple (iOS) en Android. T100 is daarop begonnen om samen met Approved Green een mobiele strategie uit te zetten. Wie zijn de klanten? Aan welke eisen moet de app voldoen? Na een fase van analyse en onderzoek is T100 gestart met het bouwen van de app. Het resultaat mag er zijn: een app waarmee klanten van Approved Green de logistieke processen, zoals orderafhandeling en aanmelden van retourzendingen volledig zelf kunnen beheren.

 

 

Integratie Microsoft Dynamics Nav

De interne processen zijn bij Approved Green centraal geregeld in het ERP-pakket Microsoft Dynamics Nav. Met een slimme koppeling communiceert de klanten-app real-time en tweezijdig met Microsoft Dynamics Nav.

 

Lancering tijdens Automechanika in Frankfurt 2018

Uitgangspunt vanuit Approved Green was dat de nieuwe app tijdens de Automechanika Frankfurt 2018 klaar moet zijn. En dat is gelukt! In de verdere doorontwikkeling worden zowel nieuwe functionaliteiten als gebruikersfeedback meegenomen in de nieuwe releases.

Ben jij onze nieuwe <span class="text-primary">webdeveloper</span>?

Ben jij onze nieuwe webdeveloper?

Kom werken in aan uitdagende projecten in een ervaren team!

Uw organisatie succesvoller?

Start samenwerking Contact

Of bel of mail ons voor een afspraak!

085 104 5400