Laat slimme API koppelingen en integraties voor u werken
Veel bedrijfsprocessen kunnen geautomatiseerd worden door systemen met elkaar te koppelen. Het uitwisselen, controleren en verrijken van data zorgt ervoor dat u efficiënter kunt werken.

API koppelingen en integraties

Hoeveel informatie wordt er binnen uw organisatie nog met de hand bewerkt? Hoeveel tijd bent u kwijt met het exporten van data, bewerken in Excel en vervolgens inladen in een ander systeem? En hoe vaak gaat er iets fout? Dit soort handwerk is niet meer van deze tijd. Slimme API koppelingen en integraties nemen u veel werk uit handen, verhogen de efficiëntie en verlagen de foutgevoeligheid.

Een geautomatiseerde koppeling tussen uw systemen levert veel op:

  • Bespaar tijd: handmatig data inladen en controleren is niet meer nodig.
  • Voorkomt fouten: nooit meer per ongeluk iets overschrijven of vergeten.
  • Altijd up-to-date: elke dag een update? of elk uur? De koppeling doet het werk.
  • Gemakkelijk inzicht: zien wat er in uw organisatie gebeurt met gecombineerde data.
  • Controleren en aanvullen: een slimme koppeling combineert en controleert uw data.

 

Welke systemen kunnen gekoppeld worden?

Het antwoord daarop is simpel: wij maken API koppelingen voor u op maat. Daarom is er altijd een koppeling tussen digitale systemen mogelijk. Vaak maken wij koppelingen met ERP en CRM systemen (zoals Microsoft Dynamics, Zoho, Exact, Engage 365 en Afas), koppelingen met e-commerce platformen (zoals Shopware, Lightspeed, Magento, WooCommerce en Amazon), koppelingen met marketing- en sales automation systemen (zoals Hubspot, Mailchimp, Saleforce en Marketo) en koppelingen met product informatie (PIM) systemen (zoals Logictrade, Hybris, Stibo, ContentServ en PIMcore).

 

Data controleren en verrijken met de T100 Datarotonde

T100 koppelingen sturen niet alleen informatie door, maar kan deze ook controleren en verrijken. De T100 Datarotonde is een API platform wat informatie combineert uit alle gekoppelde systemen, zodat zo compleet mogelijke data doorgestuurd wordt. Een belangrijke ontwikkeling, want data is niet altijd compleet en informatie 1 op 1 doorzetten kan incomplete informatie opleveren.

Altijd complete data

Door informatie eerst te controleren en te verrijken worden problemen verderop in het proces voorkomen. De data die al in het ontvangende systeem staat neemt de koppeling ook mee, waardoor er nooit dubbelingen ontstaan. Wilt u een leadscore meegeven? Een identificatietag of andere informatie die nodig is voor verdere stappen in het marketing automation proces? De T100 Datarotonde kan ook zelf data toevoegen. Het combineren en controleren van data levert complete informatie en een ‘schoon’ systeem op.

Slimme koppelingen met iFunds Engage 365 / Microsoft Dynamics

Een slimme koppeling met Engage 365, gebaseerd op Microsoft Dynamics, levert veel voordelen op. Data vanuit contactmomenten is vaak niet compleet en deze informatie ongecontroleerd doorzetten verhoogd de foutgevoeligheid. Laat een slimme koppeling uw data controleren en verrijken, en leg een sterke basis voor effectieve donateurscommunicatie.

Meer informatie

Shopware naadloos gekoppeld aan Logictrade

Hoe koppel je een van de meest geavanceerde e-commerceplatformen aan het grootste PIM-systeem voor de meubel-, slaap- en woningtextielbranch, zonder functionaliteiten verloren te laten gaan? T100 bouwt naadloze koppelingen tussen Shopware en Logictrade.

Meer informatie

Ook een maatwerk koppeling laten bouwen?

Met meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van maatwerk koppelingen kunt u bij T100 rekenen op betrokkenheid, betrouwbaarheid en bovenal kwaliteit. Bespreek uw wensen met ons en wij denken graag met u mee.

Neem contact op met Jos

Webshop De Bommel meubelen naadloos gekoppeld met LogicTrade

Bekijk het project

Wij werken met trots voor o.a.

Klanten
Ben jij onze nieuwe <span class="text-primary">webdeveloper</span>?

Ben jij onze nieuwe webdeveloper?

Kom werken in aan uitdagende projecten in een ervaren team!

Uw organisatie succesvoller?

Start samenwerking Contact

Of bel of mail ons voor een afspraak!

085 104 5400