Met stabiele IT koppelingen
bespaart u tijd en geld.

Heeft u het idee dat uw organisatie uren verspilt met onnodige administratieve handelingen? Grote kans dat u gelijk heeft. Door de wirwar van systemen en pakketten wordt een efficiënte werkwijze onmogelijk gemaakt. Uren waar geen klant voor wil betalen…

Koppelingen

Wij zijn ervan overtuigd dat in elke organisatie bespaard kan worden op administratiekosten. We verbazen ons telkens over de hoeveelheid aan systemen die niet met elkaar kunnen (of vaker: willen) praten. Om informatie actueel te houden gaan we handmatig overtypen of importeren.

 

T100 heeft brede ervaring in stabiele IT koppelingen. We laten databases, datawarehouses en platformen met elkaar communiceren. Zo heeft uw medewerker, klant of opdrachtgever altijd de juiste informatie beschikbaar. Dat is de basis voor efficiënt werken en tevreden klanten. We bouwden koppelingen met Amazone, LightSpeed (voorheen SEO shop), Magento, Woocommerce en Mijnwebwinkel.

 

De kracht van onafhankelijkheid

Concurrentie in softwaremarkt maakt dat koppelingen politiek vaak ingewikkelder zijn dan technisch. Als onafhankelijke partij heeft T100 bewezen meer te kunnen bereiken met stabiele API’s dan uw directe IT- leveranciers.

 

  • Tijd en geld besparen door slimme IT koppelingen
  • Ervaring met onder andere Amazone en LightSpeed
  • Bereik meer met onafhankelijkheid
  • Data structureren

Benieuwd hoe ver wij voor u kunnen gaan?

Maak nu een afspraak