Terug | 07 juli 2017 | BLOG

T100 helpt Zwaluwe Bouw met efficiencyslag woning opnames

T100 helpt Zwaluwe Bouw met efficiencyslag woning opnames

Warme opname

Voordat Zwaluwe Bouw begint met een renovatieproject wordt eerst in elke woning een ‘warme opname’ uitgevoerd. Een medewerker neemt de technische stand van de woning op, registreert de bewonerswensen en onderbouwt het verhaal met een fotoverslag. Indien gewenst worden resultaten gedeeld met opdrachtgever en bewoner.

“De opnamegegevens en de verdere afhandeling van honderden woningen is al snel een hele boekhouding.

Maatwerk op een vaste basis

Om onnodige handelingen te elimineren heeft Zwaluwe Bouw gekozen voor maatwerk functionaliteiten, die naadloos aansluiten op het opnameproces.

Offline werken, maar zonder dure native app

Webapplicaties (vanuit je browser, dus geen geïnstalleerde app) zijn een populair alternatief voor de native apps (bij native apps zijn aanpassingen en klantmaatwerk vaak duur en moet je afzonderlijke versies voor iOS/Android/Windows ontwikkelen). Maar iedereen die met een webapplicatie werkt kent de frustratie als je even zonder internetverbinding komt te zitten: ‘Pagina niet gevonden’ en met een beetje pech zijn je ingevulde gegevens ook verdwenen.

“Bij geen verbinding worden gegevens – zelfs foto’s! – tijdelijk opgeslagen.

T100 ontwikkelt een unieke offline functionaliteit in de webapplicatie waarmee je opnamegegevens – zelfs je foto’s! – tijdelijk worden opgeslagen, die bij verbinding weer worden gesynchroniseerd.

Doorontwikkeling

Voor de bouwvak wordt de opname tool nog in gebruik genomen. Verdere mogelijkheden voor doorontwikkeling zijn:

  • EPA (energielabels) registratie
  • Asbest dossier
  • Huurders meerwerk, directe betaling via iDeal
  • Koppelingen met ERP (tool is past echt goed, als ‘ie kan samenwerken)

Meer info?

Heeft u ook het idee dat uw processen efficiënter kunnen worden geregeld? Neem contact op met Kees Teeuw (kees@t100.nl of 06 – 212 454 33) voor uw mogelijkheden.

Delen op social media

Meer lezen?

Doe Excel de deur uit!

Doe Excel de deur uit!

10 november 2022
Stap een willekeurig bedrijf binnen en je komt hem tegen: de Excel-ondernemer. Iemand waarbij het groene Excelicoontje standaard in zijn taakbalk staat. Van die ondernemers 's die nachts dromen van Excel. Zo’n iemand die alles – maar dan ook echt álles – met Excel bijhoudt: inplannen van personeel, bijhouden van voorraad, berekenen van kosten en baten per medewerker, enz. enz. Oké, maar is daar wat mis mee? 🤷‍♂️
Kosten voor maatwerk software: lager dan u denkt!

Kosten voor maatwerk software: lager dan u denkt!

15 augustus 2022
Maatwerk software klinkt als een dure aangelegenheid. Maar de tijd dat software op maat vele tienduizenden euro’s kostte is voorbij. Door efficiënt te werken met de laatste technieken en door ons concurrerende uurtarief zijn de kosten vaak lager dan u denkt!
5 redenen om te kiezen voor maatwerk webapplicaties

5 redenen om te kiezen voor maatwerk webapplicaties

01 augustus 2022
Maatwerk webapplicaties kunnen veel voor uw organisatie beteken. De drempel kan hoog aanvoelen, maar in de praktijk is er vaak meer mogelijk dan u denkt. Daarom in deze blog 5 redenen waarom te kiezen voor software op maat.

Uw organisatie succesvoller?

Start samenwerking Contact

Of bel of mail ons voor een afspraak!

085 104 5400