Terug | 27 oktober 2017 | BLOG

Let the party begin!

Let the party begin!

Als ondernemer weet je als geen ander: verbeteren en vernieuwen is de ‘key’. Om succesvol te zijn én te blijven. Een blog over de kracht van online samenwerking.

Uw bedrijf staat als een huis. De crisis overleefd, de markt trekt weer aan. Een groeiende orderportefeuille en een lijst met lopende aanvragen maakt dat je weer met vertrouwen naar de toekomst kijkt.

Mooi!

Maar als ondernemer zit je niet stil. Je ziet dat internet de markt als een razende verandert. Vragen als ‘Welke kansen liggen er voor ons bedrijf online?’, ‘Wat moeten we met social media?’ of ‘Hoe voorkomen we dat een Uber mijn bedrijf op de kop zet?’ zijn belangrijk geworden.

Je beseft als geen ander: stilzitten is geen optie

Blijvend verbeteren en vernieuwen is de sleutel tot succes. Ongeremd door enige ballast, koploper blijven in de veranderde markt. Daarom gelooft T100 in efficiënte en flexibele websites en webapplicaties, waarmee uw organisatie het verschil blijft maken.

 

Hoe we dat doen? Onze 4 kernwaarden:

 

1. Samenwerkingspartner zijn

De tijd van verkopers die eenmalig hun product over de schutting gooien is voorbij. Uw organisatie USP is juist uw unieke dienstverlening. Daarom gaan we de samenwerking aan. Blijven we (van elkaar) leren. Zo maken we samen de mooiste, slimste en leukste innovaties.

Uw organisatie is uniek. Uw dienstverlening is uniek.

2. Gestandaardiseerd maatwerk

Onze aanpak zit ‘m in iets slims. We kunnen namelijk uniek maatwerk leveren. Ja, da’s toch heel duur? Niet als je maatwerk standaardiseert. Vergelijk het met LEGO blokjes. Met losse blokjes (standaard) bouwen we voor iedere uitdaging een uniek bouwwerk (maatwerk). Flexibel en op maat. En wij blijven doorontwikkelen met nieuwe blokjes.

Standaard LEGO blokjes waarmee je een uniek bouwwerk maakt

3. ICT vereenvoudigd

We verbazen ons regelmatig over de wirwar die we tegenkomen. Ontelbare systemen – met elk een eigen wachtwoord (frustratie nr. 1) – die dan ook nog eens minimaal met elkaar communiceren. Slimme onafhankelijke koppelingen. 1 wachtwoord waarmee je veilig en simpel op alle programma’s inlogt. Dat is geen utopie, maar onze missie. ICT zonder concessies noemen we dat.

Frustratie nr. 1: ontelbare systemen en dito wachtwoorden

4. Specialisten

Bij T100 spreek je niet met een verkoper of accountmanager, maar met de makers. Omdat je op vragen een eerlijk antwoord wilt hebben. En omdat een wijziging niet naar 5 mensen hoeft te worden gemaild. In een gemiddelde ‘werkgroep’ voor IT ontwikkeling zitten meer mensen die erover praten, dan die het maken. Reken je voordeel maar uit.

In een gemiddelde ‘werkgroep’ zitten meer mensen die over IT praten dan eraan werken

Aan de slag

Natuurlijk gaat er weleens wat mis. En lopen we tegen blokkades aan. Stiekem vinden we dat zelfs leuk, we worden namelijk blij als we ons 100% moeten inspannen voor resultaat. We beloven geen gouden bergen, maar gaan liever aan de slag. Om uw organisatie beter, sneller en innovatiever te maken!

Gewoon eens vrijblijvend praten? Neem contact op met Kees Teeuw (06 – 21245433 of kees@t100.nl).

Zorgen wij voor taart 🙂

Delen op social media

Meer lezen?

Doe Excel de deur uit!

Doe Excel de deur uit!

10 november 2022
Stap een willekeurig bedrijf binnen en je komt hem tegen: de Excel-ondernemer. Iemand waarbij het groene Excelicoontje standaard in zijn taakbalk staat. Van die ondernemers 's die nachts dromen van Excel. Zo’n iemand die alles – maar dan ook echt álles – met Excel bijhoudt: inplannen van personeel, bijhouden van voorraad, berekenen van kosten en baten per medewerker, enz. enz. Oké, maar is daar wat mis mee? 🤷‍♂️
Kosten voor maatwerk software: lager dan u denkt!

Kosten voor maatwerk software: lager dan u denkt!

15 augustus 2022
Maatwerk software klinkt als een dure aangelegenheid. Maar de tijd dat software op maat vele tienduizenden euro’s kostte is voorbij. Door efficiënt te werken met de laatste technieken en door ons concurrerende uurtarief zijn de kosten vaak lager dan u denkt!
5 redenen om te kiezen voor maatwerk webapplicaties

5 redenen om te kiezen voor maatwerk webapplicaties

01 augustus 2022
Maatwerk webapplicaties kunnen veel voor uw organisatie beteken. De drempel kan hoog aanvoelen, maar in de praktijk is er vaak meer mogelijk dan u denkt. Daarom in deze blog 5 redenen waarom te kiezen voor software op maat.

Uw organisatie succesvoller?

Start samenwerking Contact

Of bel of mail ons voor een afspraak!

085 104 5400