Apps
Wilt u een slimme app om uw bedrijfsprocessen te organiseren? Met een bedrijfsapp in de appstore verhoogt u uw klantbeleving.

Apps

Een eigen app in de appstore is dé manier om uw klantbeleving te verhogen! T100 heeft jarenlange ervaringen in het bouwen van apps. Wij kunnen u als geen ander adviseren over native apps, hybride apps, webapps en progressive webapplications (PWA). En kiest u voor iOS, Android of ook Windows? Wij sparren graag met u verder over deze vraagstukken.

Een native app, webapp of hybride app?

De vraag naar apps voor mobiele telefoons en tablet computers blijft groeien. Het gebruik van deze apparaten neemt sterk toe en de behoefte om gebruik te maken van de mogelijkheden van mobile marketing stijgt daarmee ook. Er zijn echter veel verschillende mogelijkheden. Wij adviseren u hier graag verder over.

Meer informatie

De essentie: een duidelijk doel

Wij vinden dat een app mooi moet zijn en fijn in het gebruik. Maar vooral moet voorzien in een behoefte. Daarom verdiepen wij ons eerst helemaal in uw vraagstuk. Wat wilt u precies met een app bereiken? Wat is de doelgroep? Wat is de huidige werkwijze?

Meer informatie

Een eigen app?

Samen bouwen aan een app waar gebruikers echt blij van worden? Mogelijkheden genoeg!

Contact met Kees

Approved Green digitaliseert klantprocessen in 1 slimme app

Bekijk het project

Wij werken met trots voor o.a.

Klanten
Ben jij onze nieuwe <span class="text-primary">webdeveloper</span>?

Ben jij onze nieuwe webdeveloper?

Kom werken in aan uitdagende projecten in een ervaren team!

Uw organisatie succesvoller?

Start samenwerking Contact

Of bel of mail ons voor een afspraak!

085 104 5400